1 år


 

Idag 31 mars 2014 är det 1 års  sedan vi miste våra älskade gubbar och det går inte en dag utan man saknar dom - våra hjärtan !

 

Älskar er Sigge och Wille- vi ses i regnbågens bro

 
 

Regnbågsbron

På den här sidan himlen finns en plats som kallas Regnbågsbron.

När ett djur som varit särskilt betydelsefull för någon dör, så kommer det till Regnbågsbron. Där finns ängar och kullar för alla våra speciella vänner så att de kan springa och leka tillsammans.

Där finns tillräckligt med mat, vatten och solsken, och våra vänner har det varmt och skönt. Alla djur som har varit sjuka och gamla blir återställda till hälsa och vigör; de som varit skadade eller handikappade blir friska och starka igen, precis som vi minns dem i våra drömmar från gångna tider.

Djuren är glada och nöjda, utom för en liten sak; de saknar alla någon väldigt speciell som de varit tvungna att lämna kvar. Alla springer och leker tillsammans, men en dag kommer någon av dem att stanna upp och titta i fjärran.

Dess klara ögon är intensiva; kroppen börjar skälva. Han springer plötsligt ifrån gruppen, flyger över det gröna gräset, hans ben bär honom fortare och fortare. Han har sett dig, och du och din speciella vän möts till slut i en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen.

Lyckliga kyssar regnar över ditt ansikte, dina händer smeker på nytt det älskade huvudet, och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur som så länge varit frånvarande från ditt liv men aldrig från ditt hjärta.

Sen går ni över Regnbågsbron tillsammans...

Författare okänd...

 

 


 


Om Sarek

 
Flatterhaft Chicago Bears "Sarek"
 
Född: 2015 01 10
HD:
AD:
Öga:
MH: känd mental status
 
Nu har tredje bruna killen flyttat in i huset !
Sarek är en kusin till våran älskade Sigge, men även släkt med Tarra.
 En otroligt intressant kombination är detta där Flatterhaft Chinas girl kommer i bägge linjerna och som farmor och fjärde generation på mamma Wildas sida.
Närmare Sigges linjer kan man ej komma ❤️ Pappa Diesel är död men våran uppfödare på Flatterhaft har sparat spermier. Sigge och Diesel är alltså syskonbarn, Sigges pappa vart Flatterhaft Russian Autumn Heart Och kullbror till " China".
 
 
 Stort TACK Anneli ❤️
 
 
 
 
Diesel och Wilda
SE VCH LP I Flatterhaft Ding-Dong SE U(U)CH FI UCH Almanza Absolute Exodus SE UCH FI UCH INT UCH Almanza Feather In My Hat
Almanza Absolute Blackout
SE VCH Flatterhaft China Girl Innehar SKK's Bruksavelspris TJH SE LCH SE JCH Hinnared's Mutter
SE VCH SE UCH NO UCH Flatterhaft Swedish Erotica
o
Flatterhaft Rosalynn Carter SEUCH DKUCH Flatterhaft Hämndens Pris SE VCH SE U(U)CH FI UCH Flatterhaft Cool Cat
SE VCH Flatterhaft Miss Saigon
SE U(U)CH Flatterhaft Another New Year NORD V-07 SE U(U)CH NO UCH Branchalwood Aylancoll
SE U(U)CH Flatterhaft Nissan Micra
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Willes dag!

Idag firar vi Willes dag ❤️ 11 år skulle han ha blivit men han får nog massa go fika 🎂 och kramar av Sigge uppe i regnbågens himmel och springer med alla kompisar 🐾

Älskar dig 💕

RSS 2.0