Klassvinst !

Tarra har gjort det !!!

På debuten har Lilla Brun tagit 1:a pris i lydnadsklass 1 !! med klassvinst av 9 st :)Kvällstävling i Jokkmokk 2011 10 07

Tarra fixade tävlingen fast det var stökigt på platsligg !!:) men han ligger kvar ! Wow !
Planen var 1:an gick på hade bara halvbelysning ! så gissa om det var svårt att koncentrera sig och kallt och riktigt blåsigt ! och 17 mån Tarra såg lite skuggor början på linförigheten så lite poäng åkte av men sen var det mycket fina betyg :)
Men det gick ! Jippi !! 

*******
Känns kul att Tarra har fixat lydnads 1:an redan och Godkänd Appell spår i höst ! med lite jakt oxå  ;)
Vad ska 2012 bringa med denna herre när han har blivit mognare ?!*********************************************************************Sigge har har militär vecka med Husse och han sköter sig bra ! :)Sigge åker bandvagn och munkorg är obligatorisk då för hundarna !
Undra om någon är rädd för Sigges pussar ;)

******
Sätter in artikel som finns på hemvänet.se om Sigges eftersök :)

Hunden som hittade mannen och några ur eftersöket

Eftersök i Muddus nationalpark

Söndagen den 25. September kallades 3. Hvbevplut i Jokkmokk ut. Dessutom deltog hemvärnssoldater och hundar från andra enheter i bataljonen.
En man från Västerås hade försvunnit i Muddus nationalpark. Polis och fjällräddningen hade fått larmet på onsdagen, men då eftersökningarna på marken och från luften var resultatlösa kallades hemvärnet in.
En styrka hemvärnssoldater med ett flertal hundar insattes i sökandet. Efter ca 2 timmar så hittades mannens utrustning och strax därefter gjordes den tråkiga upptäckten av den då avlidne mannen.
Vi får tacka de medverkande soldaterna och hundarna för dess insats.
Vid tangentbordet Stig Lindberg

Kommentarer
Postat av: Hanna o Märta

GRATTIS till Tarras fina lydnadsdebut!! Snyggt foto också! :)Tarra går redan i sin Storebror Sigges fotspår, redan godkänd i brukset, 1:a pris i lydnad med klassvinst dessutom och.... Ja vad ska det bli av denna lilla söta chokladpralin!! Jag och Märta önskar Er ett stort LYCKA TILL på kommande aktiviteter!Ett stort GRATTIS till superduktiga Sigge också för hans fenomenala insats i nationalparken!! Tänk vilken fanastisk hund han är Sigge, en på miljonen! =)Till sist vill jag även gratulera hundarnas duktiga förare, för bakom varje framgångsrik hund står minst en lika duktig förare!! :)Många pussar och kramar från oss!

2011-10-09 @ 17:36:07
Postat av: Helena

GRATTIS! Hittade artikeln via en länk på Facebook, man blir ju så stolt så man spricker. Kan tänka mig att ni känner desamma. Sigge kan han! :)

2011-10-09 @ 19:52:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0