Fjällen

Då har pojkarna gjort sista resa med skotrarna för denna vår och det vart fjällen....Påsken vart verkligen solig och varm väder så vi passade på att vila också mellan fiske och lek :)Bröderna Brun :)Man blir trött att sola ;)Lillebror är inte sämre han heller att kunna koppla av efter mycket spring i benen....Husse med mattes vrålåk Foxen "stigfinnaren" ;)April har varit ca 2 veckor förtidigt :( uppe på fjällen är det snö men lite och i skogslandet är det slut för iår .......Matte med sina pojkar :) i bakgrunden syns Tarrakaise :) Sarek Nationalpark.


Ny tjänstehund ? :)

Då har lilla brun Tarra visat sina talanger inom Tjänstehund !

Godkänd inträdesprov FörsvarsmaktshundTarra tar upp ljud på patrullering med Husse och visar ut till busen i skogen.
Provledaren/kontrollant Carin är med.Tarra patrullerar och kollar ivrigt efter allt som luktar som spår och vind efter fienden/busar i skogen.Tarra leker tillsammans med Josefin som är bedömare/kontrollant av tjänstehund.
Lilla brun får MVG av Josefin och Carin i tillgänglighet, samarbete, skott, bevakning vnd och ljud, bastjänst och hantering :)


Nu blir det utbildning och förhoppningsvis certifikat prov = godkänd tjänstehund til hösten ;)
och vi får en till brun kille som ska vara tjänstehund i familjen:)


Vår :)

Härligt med uteliv med tyvärr verkar föret för skoter vara slut i skogslandet :(Wille njuter !
Pojkarna springer och leker hela dagarna och bara njuter av livet :)Bröderna BUS !
Tarra och Wille kan leka dagarna långa ...........Bröderna Brun !

Sigge är kungen = inse Tarra ! men envisa lilla brun måste försöka ;)Bröderna Brun vilar på renskinnet undra vad som bjuds till lunch ? ;)Tarra 1 år :)


Tarra 1 år

Hipp hurra för Tarra som idag blir 1 år !


April....................

Nu har vi en av dom bästa årstiderna här :)Bröderna brun fiskar ihop :)Wille försöker bli lite brun ;)Sigge och Wille åker skoter med husse ;) Lilla brun tycker att det ser trångt ut!

Wille "vita blixten"
Grabbarna gillar att åka ! Här åker dom med gofortkälken annars är det pulkan bakom som är deras lyxåk ;)Skotertur, Tarra är otroligt cool kille som alltid lägger sig ner och sover :)Trötta grabbar efter varit ute hela dagarna i stugan :)


RSS 2.0