Träningsläger

Nu har vi varit på träningsläger i Piteå och brukshundsklubben årliga läger som är i fyra dagar! :)Sigge har deltagit i lydnadsgruppen ! något man måste någon gång lägga lite extra krut på..:)


Vi har lagt ner mycket krut på kontakt träning och plockat upp våra klicker ! vilket gör Sigge otroligt fokuserad....
Momenten i denna grupp var för hundar i elitklass...

Instruktör var Nancy Nilsson, vunnit lydnads SM och har även varit med i Nordiska mästerskapet tog lag Guld och VM 8:a och tillhör landslaget i lydnad, otroliga meriter !Tött och mör i huvudet efter 4 dagar.....

men vi har hunnit med skogsarbete som bevakning och Sigge är sugen efter vintern.
Så jag tror det blir skogsarbete för hela slanten närmsta tiden och så kommer Sigge fara på stor militärövning nästa vecka ......
Säsongsavslutning

Då var det slut på vårens fjälläventyr för oss och grabbarna grus......Kungsleden som går igenom Tarradalen i Sarek nationalpark, favoritstället ! :)

April är en intensiv månad var man försöker vara ute så mycket som möjligt vilket vi är och lediga ....  och bor man i dessa trakter är skoter och skidor ett MÅSTE! och fjällen är otroligt härlig denna tid på året med massor av sol timmar och ljusa dygn !!!Sigge och Wille börjar vara vana fjällturister och mår som prinsar att springa lösa på fjällen och trötta på kvällen i stugan.

Sigge med hans kompis Albin !
Man kan tro att Sigge är en liten kille på 7 år :) älskar att leka med sina små kompisar och är otroligt snäll.....

*******

Tyvärr önskar jag att fler bilder fanns men det börjar vara dags att köpa en ny kamera som vill vara med :(

Nu är det dags och dra igång Sigge träning på allvar ;)


//
Kraaaammm från Oss!RSS 2.0