Liten blir större

Här rullar dagarna på..... och nu när semestern har kommit i huset för matte så kanske lite bättre rutiner kommer fast det går bra redan nu :)


 
Våran lill kille är otroligt duktig och en riktig härm apa :)

Charm kille som alla faller för ....Än så länge får man bada i köket, vilket går utmärkt :)
Tarra älskar att följa Sigge i skogen och ibland hinner inte ens Sigge med när lille bror får en pissdusch :( 

Tarra är riktigt duktig på att färdas i skogen och än har inga rädslor kommit utan här hälsar vi på alla människor och hundar oavsett dom skäller eller ilskna.... en riktig mini Sigge :)Snart är det dags för Tarras första fjälltur !
Förhoppningsvis får han träffa på några ripor, för hans luktsinne är det inte fel på otroligt snabb att lukta sig fram i skogen. Har fått följa med Matte när hon är Viltspårs instruktör, så blod och klövar gillar vi redan :)Bröderna Brun var dom sover tillsammans i deras koja :)
Tarra är lugn och cool kille, som älskar bilen och har inga problem att bli lämnad hemma eller i bilen oavsett han är ensam eller med Sigge och Wille, vilket känns skönt !


//   Ses snart!


Kommentarer
Postat av: Sanne och Showtime

Låter precis som min lilla tjej, inte rädd för nått och inget är tillräckligt konstigt för att undersökas ;)Dock dålig på att äta :( Men kavat, kaxig, framåt, bra näsa, lättlärd och otroligt söt :D

2010-06-29 @ 22:34:55
URL: http://flatcoatedretriever.cybersite.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0