Tarra död!

 
 
Nu har solen gått ner ! 
Våran andra bruna älskade Tarra "drömhunden" har fått somna in pga sjukdom bara 6 år !
2016 10 31
 
 
Bilden är från jaktprov i Norge !
Här är Tarra tillsammans med Telma som fått kraftig epilipsi för två år sedan pga medfödd hjärnskada, som vi är tacksama att vi får ha henne med oss ännu......
 
 Nu springer Tarra med sina älskade bröder, dom väntade vid regnbågens bro!
Längtar tills man får träffa dom vid bron och leka och springa med dom utan känna någon sjukdom!
Våra hjärtan är trasiga i sorg !  4:e hunden på 2 år som blivit sjuk !! 
Nu får det vara nog av elände i huset ! ..... både hundar och husfolk :(
 
 
 

Regnbågsbron

På den här sidan himlen finns en plats som kallas Regnbågsbron.

När ett djur som varit särskilt betydelsefull för någon dör, så kommer det till Regnbågsbron. Där finns ängar och kullar för alla våra speciella vänner så att de kan springa och leka tillsammans.

Där finns tillräckligt med mat, vatten och solsken, och våra vänner har det varmt och skönt. Alla djur som har varit sjuka och gamla blir återställda till hälsa och vigör; de som varit skadade eller handikappade blir friska och starka igen, precis som vi minns dem i våra drömmar från gångna tider.

Djuren är glada och nöjda, utom för en liten sak; de saknar alla någon väldigt speciell som de varit tvungna att lämna kvar. Alla springer och leker tillsammans, men en dag kommer någon av dem att stanna upp och titta i fjärran.

Dess klara ögon är intensiva; kroppen börjar skälva. Han springer plötsligt ifrån gruppen, flyger över det gröna gräset, hans ben bär honom fortare och fortare. Han har sett dig, och du och din speciella vän möts till slut i en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen.

Lyckliga kyssar regnar över ditt ansikte, dina händer smeker på nytt det älskade huvudet, och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur som så länge varit frånvarande från ditt liv men aldrig från ditt hjärta.

Sen går ni över Regnbågsbron tillsammans...

Författare okänd...

 

RSS 2.0